За нас

Ако искате да започнете да залагате и да печелите пари, първо трябва да се потопите в света на онлайн залозите. А нашата цел е да Ви помогнем. Нашият екип събира всекидневно актуална информация за българските букмейкъри, събития от футболните лиги, шампионати и първенства.

В секцията „Прогнози“ може да откриете предвиждания за развоя на срещи от различни спортове като футбол, волейбол, баскетбол и др.

Ако сте начинаещ сме подготвили подробна информация за всеки един от известните букмейкъти – Efbet, Betfair, 1xBet, Pinnacle, Bet365. В ревютата ни ще се запознаете с предлаганите бонуси, дизайна и структурата на сайта, уникалните предложения на всеки един от тях.

Отделили сме специално внимание за бонусите на всеки един от букмейкърите – като ще видите всички актуални бонуси при регистрация, определени раздели и за редовните играчи.

В раздела „Кеш Аут“ сме се постарали да осигурим необходимата Ви информация за да упражните опцията при всеки един от букмейкърите.

Ние сме млад и ентусиазиран екип, който се стреми да подпомогне начинаещите в сферата и обновяваме всеки ден информацията, свързана със залозите.