Букмейкъри

лого 1xbet

Букмейкърът  не е толкова полулярен в България, но работи за своята популярност и печели фенове с всеки изминал ден. Бил е основан в Русия и предлага различни възможности за залагания за българските играчи. Характеризира се с високи коефициенти, има много атрактивно казино, бинго игри и слот игри и още много и различни приимущества. Сайтът предлага и съпорт, който е на български. Вижте нашата оценка за букмейкъра.

Bet365 лого - спортни залози в интернет

Бет365 е  един от най – големите в света букмейкъри. Вече е официално лицензиран и в нашата страна. Още, когато се регистрирате, получавате бонус от 100% върху сумата ви, като има лимит обаче и той е 100 лв. Сайта предлага всички видове спорт, на които бихте могли да залагате, както и ,разбира се ,международни залагания. Предлага се  и опцията за спиране на залога -  Cash out, високи коефициенти и излъчване на живо. Прочетете цялостно ревю за Bet365.

Бетфейр лого - онлайн залози, бонуси, опции за залог

Този букмейкър се развива и разраства  най - бързо. Освен всички услуги,които притежава, негова е Спортната борса – най – голяма в цял свят. При тази борса участниците имат възможност един срещу друг да наддават на живо. Освен Спортна Борса Бетфеър предлага и различни бонуси, промоции и други, освен това и много високи коефициенти. Вижте повече за букмейкъра Betfair.

Лого на ефбет за онлайн залози

Ефбет е първият по известност в България. След като се регистрирате, вие ще получите най – висок бонус – първоначален бонус до 110 лв., както и при следващи залози, различни други промоции. Ефбет е първият букмейкър, който е лицензиран в България. Води се най – надеждната компания за залагания. Освен това, че предлага много добри коефициенти, букмейкърът предоставя и всякакъв вид спортове, на които имате възможност да залагате. Прочетете пълното ни ревю за Efbet.

Пинакъл лого - онлайн букмейкър

Известен е от сравнително скоро в България. За съжаление все още не може  да се похвали с примамливи стартови оферти за нови клиенти, но гарантират, че имат  най – високи коефициенти за Шампионската  лига и за Лига Европa. Имат и много приемливи предложения за голяма част от  първенства, а и  може да се зaлага и свободно, и на живо.  Жалкото ве, че сайтът е огрaничен  за България, но се осигурява  достъп през алтернативния линк. Доста примaмливи  в Пинакъл са разделите за Кaзино и  за електронни спортове. Запознайте се с нашето мнение за Pinnacle.

Защо да изберем букмейкърите онлайн?

В най – голямата си част футболите запалянковци, феновете на волейбол, баскетбол и всички други спортове обичат спортните залагания. Сега вече  е възможно без да напускаш уюта на своя дом да взимаш участие в залагания, благодарение на високо развитите технологии. Силата страна на интернет,помага в осъществяването на  залог, като всичко става много лесно. Въпреки всички улеснения, някои клиенти все още предпочитат да залагат по стария начин – стационарен букмейкърски пункт, защото твърдят, че чрез онлай залаганията се губи тръпката и не се покачва адреналина. Според тях залаганията онлайн не са толкова надеждни. Липсата на надеждност не е вярна, защото това са компании,които са известни и наложени вече и не биха си позволили да не изплатят дадена печалба. Така че са сигурни и надеждни, както всички и нямат недоволни клиенти, които да сринат рейтинга, който са си изградили. Стриктността им е навсякъде. Но ще трябва да се пазите от букмейкъри, които могат да ви изглеждат съмнителни и да не са чак толкова надеждни както вече наложилите се. В интернет се срещат  и такива.

 Други от удобствата на интернет залаганията е колко бързо става регистрацията и възможността да се залага в цялото денонощие. При тях ще може да променяте залога в реалното време, да следите играта на живо, както и какви са статистиките на букмейкърите.

Съществуват и футболните акумулатори, които са тотален хит, при който имате възможност да  надграждате над печалбата си, но само при определен брой срещи, които сте познали, а те понякога са  точно определени от дадения  букмейкър.

Може да се каже, че най – нов проект  е този, при който има залози на виртуалните спортове. Има много голямо разнообразие от тях -  футбол, всякакви надбягвания, състезания с хрътки и други. Това наистина  може да се окаже страшно интересна възможност.

При правене на  залози в тази  онлайн платформа коефициентите, които получавате са по – високи от коефициентите при традиционно залагане. Онлайн букмейкърите се съревновават и така бонусите наистина стават много привлекателни, защото единствената цел е да спечелят още  по – голям брой с клиенти. Конкуренцията е в плюс за Вас, защотото така има реална възможност за доста по - добра печалба. Конкуренцията ще роди качеството, a това, разбира се, е и една от основните причини да можем да намерим в мрежата наистина отлични начини, с които да увеличим печалбата.

За ваше още по–голямо улеснение, се предлага вече и залагане от вашия мобилен телефон. Всеки един букмейкър предлага тази опция, защото тя е в своя пик сега. Това може да бъде наистина удобство, когато сте намирате на път или сте далеч от вашия компютъра.

И ето накратко какви може да са положителните страни на онлайн залагането:

 • То е наистина практично – не се налага да търсите букмейкърски пункт или да излизате от дома
 • Може да правите залози отвсякъде, дори когато се намирате на път, защото може да се прави от мобилното устройство.
 • Онлайн залаганията предлагат много видове от методите за разплащане.
 • Онлайн букмейкърите се грижат за своите клиенти – имат отдел, който отговаря нон–стоп на всички въпроси.

Бонусите са истински примамливи и много полезни, защото - ще Ви бъдат от помощ  да се запознаете с целия процес без дори да влагате нищо, докато не почувствате, че сте достатъчно сигурни. Ще може да си изградите някаква първоначална основа и ваша преценка.

Голям плюс са залаганията на живо – и  при пунктовете и при онлайн залозите може да играете на тези срещи,които са  в реално време.

Излъчването на срещите в реално време се нарича live streaming. Всички срещи се предават в дадения интернет сайт, с помощта на  видео връзка. Можете да гледате в реално време голяма част от  спортове и първенства.

Почти всички водещи букмейкъри предлагат опцията спиране на залога наречена Кеш Аут.

Как да изберем правилния букмейкър?

 • Какви залози се предлагат?

  Освен да предлагат спортове и шампионати от най-различен вид, букмейкърите предлагат същото голямо разнообразие и залози, които може да комбинирате, както искате вие.

  Нашият съвет е да търсите такъв букмейкър, който да ви предлага не само стандартни залози на краен резултат, но и да включва и за всичките срещи и залози за:
  - Какъв брой корнери ще има
  - На полувремена (първо или краен)
  - Голове (над или под)
  - Колко картони ще има
  - Кои ще са голмайстори
  - Какви извършени нарушения
  - За Азиатския Хендикап (Asian Handicap)

 • Имат ли опция за спиране на залога

  Тази новост - спиране за залог или Кеш аут е предлагана от много букмейкъри. Това е тенденция да бъдат последвани от другите. При тази новост вие имате възможността да затворите залога в различни моменти от срещата. Тази опция - Кеш аут може да Ви помогне да получите застраховка от евентуална загуба. Все пак е нужно да имате поне малки познания по математика и да имате способността да взимате много бързи решения. Голяма част от хората предпочитат по-ограничени печалби, но и по–малък риск. Тази новост е много удобна, а и може да предотврати загубата, ако имате предчувствие, че ще загубите. Кеш Аутът е разработен и от Ефбет.

 • Залозите на живо

  Голяма част от играчите предпочитат залози на живо. Те осигуряват голяма доза адреналин, динамични са, а и коефициентите, които се предлагат за тях са по–високи. Залози на живо се счита за едно от важните неща, когато се избира букмейкър. При тях имаме залагане на живо във всеки момент на определеното събитие. Има много голямо разнообразие от залози – може да избираш за под и над, за голове по минути, за точен резултат, за резултат от първо полувреме, краен резултат и много други. Тук имаме залози на живо във всеки един момент на дадено събитие. Не трябва да пропускаме и факта, че голяма част от играчите залагат просто за свое удоволствие. Не трябва да забравяме и фактора вълнение за играчите.

 • Предлага ли пряко излъчване

  Live-Stream или излъчването за живо, което се предлага за голяма част от спортните събития, може да са ви от помощ за направа на най-добрия залог. А и ще се насладите на играта на живо.

 • Какви коефициенти се предлагат

  Най–важното при избирането на букмейкъра онлайн е какви коефициенти се предлагат в него. При някои букмейкъри има различни коефициенти за футбол и по–ниски за тенис, волейбол или баскетбол. Трябва да влезете в сайта на избрания букмейкър и да проверите какви предложения има и за кои спортове. Така ще имате възможност да прецените дали ви устройват дадените коефициенти. Добрите коефициенти, разбира се, могат да увеличат печалбата ви. Всеки играч сам преценява дали иска да играе с малки коефициенти или с големи. Това нещо важи най–вече за залозите, които са комбинирани.Така или иначе хората предпочитат да не играят единични срещи. Лицензираните букмейкъри предлагат много примамливи коефициенти за футбол и не толкова добри коефициенти за други спортове. Нелицензираните сайтове за залози повечето пъти предлагат по – добри коефициенти. Такъв е примера с Пинакъл спорт, който не е толкова известен. При него се предлагат дори коефициенти за електронни игри и виртуални спортове. Доста често коефициентите им са по – високи от някои известни букмейкъри, които са водещи за България като Ефбет и Бетфеър.

 • Какви са предимствата на лицензирания букмейкър?

  Те са легални и плащат своите данъците. Така успяват да дадат заявка за сериозен бранд, както и за сигурен букмейкър.

  Няма да е нужно да търсите постоянно mirror сайтове или линкове, чрез които да можете да влизате и залагате.

  Повечето от лицензираните букмейкъри имат българска версия към своя сайт и имат грижа за своите клиенти, като се предоставя съпорт от български екип. При тези букмейкъри, които са без лиценз се налага да използвате алтернативни връзки, чрез които да имате достъп.

  И въпреки, че не са легални за България, те все пак имат наистина добри предложения, като:
  - добри коефициенти;
  - интересни бонуси;
  - много методи за разплащания и други екстри.

 • Какви бонуси ни предлага

  Най – обсъждана е темата, свързана с бонусите. Те са реален и голям плюс за играчите. Така е особено, когато даден сайт Ви дава бонус още при регистрирането. Това е наистина голям плюс. Така ще може да се запознаете с тънкостите, които има играта, преди да сте направили реалните залози. Така няма да сте в ситуацията да изгубите свои пари, а това е най-доброто от цялата тази работа.

  След безплатните бонуси идва ред и на бонусите след първоначалния депозит. Трябва да внимавате, ако някой букмейкър ви предлага по-голяма от обичайната сума бонус. Изтеглянето им винаги е обвързано с много изисквания, понякога дори непосилни. Ние препоръчваме букмейкъри, които дават по-малки бонуси, но такива които може по – лесно да изтеглите. Бонусите не са само за нови, но и за регистрирани играчи. Всеки букмейкър има свои условия, затова проверявайте.

 • Има ли мобилна версия или апликации

  Друг водещ фактор е дали букмейкъра има мобилна версия или апликация. Един много важен критерий, защото почти всички използват главно телефоните си. Наличието на мобилна версия е почти задължително. Малко са букмейкърите, които нямат мобилна версия или апликация.

  Трябва да потърсите такъв букмейкър, за който има разработени вече мобилни апликации, които са за водещите мобилни телефони и таблети. Тези апликации са най-вече достъпни за устройства с Android, iOS , телефони Windows mobile.

 • Какви методи за теглене и депозит са налични

  Това е едно от първите неща, които трябва да проверите – какви са методите, които предлага букмейкъра за теглене и депозиране на средствата. Трябва на първо място да проверите какви методи предлага букмейкърският сайт за депозиране и теглене. Трябва да откриете такива, които ще са удобни. Масовите методи са: дебитни /кредитни карти, банкови преводи или български EasyPay и Epay, или Moneybookers. Другото важно е да проверите дали ще има такси за депозит и теглене на средствата. Ако има все пак такива, то те би трябва да са възможно най-минимални. Също и дали има лимити при залагане. И до колко време ще получите парите – обикновено от 1 до 5 дни.

 • Как се грижат за клиентите си и нивото на съпорта

  Още преди да изберете вашата онлайн платформа за правене на залагания, трябва да проучите какъв е съпортът, който се предлага и дали ще бъдете наистина обгрижвани като клиенти. Най–важното, което трябва да има, е 24 часа поддръжка, чрез телефон, e-mail и др. Ние бихме Ви препоръчали да избирате сайтове, при които се предлагат всички начини на контакт. Отношението, което имат букмейкърите към своите клиенти е много важно. Под статиите има оценки, направени за букмейкъри, както и мнения на вече залагащи. Вие можете да проверявате каква е оценката за поддръжка и за грижа към клиентите, а също и какво пишат посетителите за него.

Букмейкъри
3.57 (71.43%) 7 votes