Интро за Betfair mobile

Може да заредите мобилната версия на компанията чрез браузъра на вашето устройство, като въведете betfair.com или може да изтеглите приложенията на компанията подходящи за операционните системи iOS и Android. По какъвто  и начин да изберете да ползвате услугите на Betfair Mobile ще останете много доволни, като сами разберете как  лесно и удобно се залага  чрез вашият мобилен телефон или таблет, независимо къде се намирате, само трябва да имате достъп до интернет връзка.

Андоид Мобилна апликация

Мобилната апликация на Betfair

Първото приложение е така нареченото пълнофункционално приложение, което не ви ограничава в играта по нищо. Тоест, чрез него можете да правите залагания във всички видове спортове, да наблюдавате какви са коефициентите в реално време, да депозирате средства, да теглите такива и т.н. Тази апликация обаче няма как  да бъде открита в магазина за приложения на Google, тъй като мобилните програми от този тип са в нарушение на условията на Google Store за мобилни апликации. Тя обаче може да бъде изтеглена от самия сайт на Betfair, а инструкциите за инсталиране ги може да прочетете по – нагоре.

От втората версия, която се предлага на  програмата можете само да разглеждате всички случващи се в Betfair спортни събития, но без да залагате на тях. Тази версия на приложението  може да бъде открита в Google Store.

iOS Мобилна апликация

iOS е разработка на Apple и се използва във всички устройства, които са произведени от  компанията, като iPhone и iPad. Интерфейсът на апликацията е типичен  за iOS и затова потребителите на тази платформа няма да срещат трудности при работата си с приложението. Тук процедурата за инсталиране е стандартна, независимо дали използвате Айфон или Айпад. Също така, за разлика от версията за Андроид, мобилната апликация на Betfair за iOS може да бъде намерена и изтеглена от сайта Apple Itunes. Тук ви очаква много функционално  мобилно приложение, което притежава всички опции  за залагания, без ограничения.

Мобилна апликация за ISO за сайта Betfair

Как да свалите и инсталирате мобилното приложение за iOS:

 1. Създайте си акаунт в Betfair Спорт;
 2. Изтеглете мобилното приложение за iOS:

Мнение за навигация и дизайн на сайта

За допълнение към апликацията, Бетфеър имат специално разработена и мобилна версия на своя сайт, която е с оптимизиран интерфейс за  позициониране върху екрана на мобилното устройство интерфейс.

Изтегляне и инсталиране

 1. Направете си акаунт в Betfair
 2. В средата на страницата можете да откриете информация и иконката на Apple;
 3. От менюто “Настройки”в секция “Приложения”на вашето устройството, изберете “Защита“;
 4. Там трябва да поставите отметката ‘Неизвестни източници’, така че да можете да ползвате и странични приложения, а не само такива, които са  изтеглени от магазина Google Play.

Опции за залози в Betfair mobile

Всяка една от опциите, които ги има на настолната версия, я има и на мобилната. Затова не се притеснявайте като правите залог от мобилно устройство дали ще може да използвате „Кеш Аут“, „Залог на живо“ или др.

Aпликация или мобилна версия - кое да избера ?

Съществена разлика между мобилната версия и апликация няма. Дизайнът е сходен, всички функции и възможности ги има и в двата варианта. Най-голямата разлика идва от това, че мобилното приложение може да го изтеглите на устройството си и с един клик да достъпите сайта.

Бонуси за клиенти от мобилни устройства

 • До 100 евро бонус при новорегистрирани - 50% от първия депозит.
 • €25 бонус на футболни срещи – ако кобинирате 4 срещи, като трябва да заложите и двата отбора да отбележат
 • €25 бонус за комбинации – когато залозите са  на 5 мача, за краен резултат и ако познаете 4 срещи от тях, а една е неуспешна.
 • Получавате 100% бонус при първия кеш-аут.
 • За мобилните играчи, Betfair ви предлага казино оферта за £500
 • Новите клиенти на букмейкъра биха могли да спечелят до £2,500 в Покер раздела, а любителите на аркадните игри могат да вземат бонус £10.

Повече подробности около бонусите за Спорт и Спортна борса, може да откриете в нашето мнение за Betfair.

Методи за депозиране и теглене през мобилния Betfair

 • Кредитна / Дебитна карта
 • Neteller
 • UseMyFunds
 • PaySafe
 • Банков трансфер
 • Skrill

Оценка на Betfair

В основата на Betfair Mobile стои модерен дизайн и интуитивен интерфейс, фантастично удобна начална страница, графики отчиташи смяната на коефициентите, по-удобно и разбираемо управление, екстрата за спиране на залога – Cash Out. Това и още много други и разнообразни изненади ще откриете, при използване на борсата за спортни залагания онлайн на Бетфеър през мобилните си Android и iOS устройства, така че не се колебайте, а се включете в света на мобилните залози с Betfair Mobile!