Относно Bet365 mobile

Дизайна и изгледа на мобилната версия на сайта и на апликацията са почти еднакви и са отново в характерните за букмейкъра светло сиви и зелени акценти. В сравнение с настолната версия на сайта, мобилната и тази от приложението не се различават особено, като с това се  запазва познатата потребителска среда за използване.

Апликация за Android Bet365

Апликацията на Bet365 не присъства в официалния сайт за мобилни приложения на Андроид Google Play, тъй като е хазартна.

На официалния сайт на букмейкъра обаче, апликацията за  Андроид е достъпна за безплатно изтегляне. За целта заредете сайта на Бет365 в браузъра на Андроид устройството си и отидете в най-долната част, където трябва да видите линк „Виж всички апликациина bet365„.

Изтегли апликацията за Android или ISO през мобилното приложение на Bet365

Tрябва обаче да сте сигурни, че сте поставили отметката в раздел “приложения” за инсталиране на апликации на вашето устройство, така както е показно на снимката с интрукциите.

Преди да започнете да използвате пълноценно сайта на букмейкъра и да имате възможност да правите залагания, първо  трябва да се регистрирате, ако обаче  не сте го направили.

Как става регистрирането?

 1. След инсталирането на специалното приложение на букмейкъра на мобилното си устройство, трябва да натиснете върху сивия бутон “Нов Клиент“, който се намира в горния десен ъгъл на екрана.
 2. Отвория се специална регистрационна форма, в която е важно да въведете най - точната информация.

Bet365 приложение за iOS

Приложението на bet365 направено  за Айпад и Айфон е достъпно за изтегляне свободно от сайта App Store на Apple или през мобилната версия на сайта на Бет365, където в най-долната част има линк “Виж всички приложения на bet365“.

Можете да свалите апликацията на Bet365 за операционни сеистеми  iOS от официалния сайт на Apple Itunes.

Апликацията е напълно функционална, без каквитои да било ограничения и тук вече може да  депозирате средства, да следите стойностите на коефициентите и да правите залози. Приложението реагира веднага на докосванията и спестява много от  моблния трафик, благодарение на оптимизирания за преносими устройства интерфейс.

Мобилна апликация за Iphone на Bet365

Няма големи разлики с десктоп интерфейса, така че тук няма нищо трудно и неясно.

Структура на мобилния Bet365

Мобилния Bet365 изглежда еднакво , както на версията през браузъра, така и на апликациите за мобилни устройства.

На началната страница ще  видите едно основно меню, което предлага бърза връзка към различните спортове, а също така и ще имате възможност да разгледате веднага събитията в момента, на които предлага залози букмейкърът.

В десния горен ъгъл е бутона, чрез който можете да се впишете в системата на Bet365, а в центъра на екрана се намират бутона, чрез който се създава нов  акаунт – “Нов Клиент”, както и бутона, през който ще имате достъп до всички събития на живо, наименуван “На Живо”.

Структура на мобилната версия на сайта Bet365

Залози през Bet365 mobile

В мобилната версия на Бет365 и в апликацията може да се следят статистиките, кои мачове се играят в момента и кои предстои да се играят. Може да се залага на всички видове пазари, както и при настолната версия – брой голове, картони, контузии и други. Залозите на живо също може да ползвате за събитията, които са налични и при версията за компютър.

Какви са разликите между мобилната версия и апликациите на Бет365?

И при мобилната версия и при апликацията, вие виждате едно и също – дизайна, структурата, възможностите са еднакви. За мобилната версия ще трябва да ползвате  вашият браузър и от там самия сайт на Bet365, а ако решите да използвате приложението, след като го свалите и инсталирате, трябва да запазвате  настройките си за вход във вашият акаунт и много бързо ще може да залагате.

Разлика във функциите на мобилната версия и апликациите няма, така че остава само изборът,а той  е изцяло ваш.

Бонус при регистрация в мобилния Бет365

По време на игра,и през мобилната версия на сайта на Бет365, вие ще имате възможността да се възползвате от множество атрактивни бонуси, като:

100% бонус депозит– от този бонус могат да се възползват тези с нова регистрация мобилни играчи. При откриване на сметката, трябва да депозирате най - малко 10 лв и ще получите възможност за 100% бонус до максимум 100 лв.
Бонус за Евро Мачове – при него получавате възможност за до 100% бонус при направена комбинация от мачове.
Бонус Навсякъде – когато направите  квалифициращ залог от мобилен телефон или таблет, ще получите 100% бонус.
Бонус за тенис – при залагане на тенис, имате възможност да спечелите до 50% повече.

От Юни 2016, BET365 вече приемат нови регистрации от България!

Повече подробности около бонусите за нова сметка, може да намерите в нашето експертно ревю за Bet365.

Методи за депозит и теглене през мобилни устройства

Всички бонуси и екстри на сайта са възможни, само ако преди това сте депозирали някакви средства в сметката си и започнете да правите залози в различни видове спортове. За да има възможност да стане това, букмейкърът предлага разнообразие от възможности за депозиране на средства:

 • Кредитни и Дебитни карти
 • Neteller;
 • Skrill;
 • ePay чрез Skrill
 • Paysafecard
 • Entropay
 • ePay.bgbg
 • Банков превод
 • Бърз банков трансфер

Заключение и оценка

Букмейкърската компания  Бет365 се отличава с отлични коефициенти, прекрасна  репутация, както и непрекъснато развитие нафункциите, от които могат да се възползват потребителите.Големият брой от потребители също така получава и високо ниво на сигурност при депозиране и залагане във всичките спортни събития. Така, че няма смисъл да се колебаете повече, а изтеглете едно от мобилните приложения на Bet365 и може да се впуснете в атмосферата на спортните онлайн-залози.